Over Aphythom

APHYTHOM – SPECIALIST IN UITWENDIGE TOEPASSINGEN

Aphythom levert al dertig jaar natuurlijke producten. De naam Aphythom staat voor animale (A) phytotherapeutische (PHYT) en homeopathi­sche (HOM) middelen.
Zowel de phytotherapie (kruidengeneeskunde) als de homeopathie zijn behandelingsmetho­den die al eeuwenlang hun nut hebben bewezen. De homeopathie zoals wij die nu kennen is ongeveer 200 jaar oud. De kruidenge­neeskunde werd meer dan duizend jaar geleden al met succes toegepast.

VOORDELEN VAN NATUURGENEESMIDDELEN
De gebruikte kruidentincturen en homeopathische middelen hebben door de jaren heen hun werking bij bepaalde klachten reeds bewezen. Al onze producten zijn vervaardigd uit 100% natuurlij­ke werkzame bestanddelen. Natuurproducten stimuleren de natuurlijke genees­kracht van het ­lichaam, hebben geen vervelende bijwerkin­gen en zijn lang houdbaar.

UITWENDIGE TOEPASSINGEN
De producten van Aphythom zijn verkrijgbaar als zalf, gel of emulsie voor ­uitwendig gebruik.

VERPAKKINGEN
Onze producten worden afgevuld in plastic flessen en potten die uit gerecycled materiaal vervaardigd zijn of daarvoor gebruikt kunnen worden. De plastic verpakkingen hebben als voor­deel dat er geen glas op stal gebruikt hoeft te worden, met het risico van verwonding aan scherven.

AL ONZE PRODUCTEN ZIJN MILIEUVRIENDELIJK, 100% NATUURLIJK EN NATUURLIJK VRIENDELIJK GEPRIJSD